; Tietosuoja – FixPart
Saatavilla yli 15 000 000 osaa ja lisävarustetta
FixPart on kestävä ja lompakkoystävällinen

Kieli

Haluatko vaihtaa kieltä?

Ostoskori

Ostoskorisi on tyhjä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteyttä meidän asiakaspalvelu.

Tietosuoja

Tätä sivua on viimeksi päivitetty 15.6.2020.

Myymälämme kautta käsitellään tietosuojan kannalta arkaluonteisia tietoja tai henkilötietoja. FixPart pitää henkilötietojen huolellista käsittelyä erittäin tärkeänä. Siksi käsittelemme ja suojaamme henkilötiedot huolellisesti.

Käsittelyssämme noudatamme tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. Tämä tarkoittaa muun muassa, että:

  • määrittelemme selkeästi tarkoituksemme tämän tietosuojaselosteen kautta ennen henkilötietojen käsittelyä;
  • rajoitamme henkilötietojen keräämisen vain niihin henkilötietoihin, jotka ovat tarpeen laillisiin tarkoituksiin;
  • pyydämme sinulta nimenomaista suostumusta henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa suostumuksesi vaaditaan;
  • noudatamme asianmukaisia turvatoimia henkilötietojesi suojaamiseksi ja vaadimme tätä osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme;
  • kunnioitamme oikeuttasi tarjota henkilötietosi tarkastettavaksi, korjattavaksi tai poistettavaksi pyynnöstäsi.

FixPart on tietojen käsittelystä vastuussa oleva osapuoli. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme ja käytämme ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään verkkokaupassa fixpart.fi. Kehotamme sinua lukemaan sen huolellisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää tarkalleen mitä tietoja säilytämme sinusta, ota yhteyttä FixPartiin.

Tilisi

Jotkin verkkokauppamme alueet edellyttävät rekisteröitymistä. Sinun tulee antaa tietoja itsestäsi ja valita käyttäjätunnus. Näillä tiedoilla luomme tilin, jonne voit kirjautua käyttäjätunnuksella ja valitsemallasi salasanalla. Tätä tarkoitusta varten käytämme nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi, laskutusosoitettasi, sähköpostiosoitettasi, maksutietojasi, sukupuoltasi, syntymäaikaasi, IP-osoitettasi ja laitetietojasi. Teemme tämän suostumuksesi perusteella. Säilytämme nämä tiedot, kunnes poistat tilisi.

Tallennamme nämä tiedot, jotta sinun ei tarvitse täyttää niitä joka kerta uudelleen ja jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä sopimuksen toteuttamisen yhteydessä. Voit muokata tietojasi tilisi kautta milloin haluat.

Tilausten käsittely

Kun teet tilauksen meiltä, ​​käytämme henkilötietojasi voidaksemme käsitellä ne asianmukaisesti. Voimme luovuttaa henkilötietosi kuljetusliikkeellemme tilauksen toimittamiseksi sinulle. Saamme myös maksutiedot pankiltasi tai luottokorttiyhtiöltäsi.

Käytämme tähän nimeäsi ja osoitettasi, puhelinnumeroasi, laskutusosoitettasi, sähköpostiosoitettasi, maksutietojasi, sukupuoltasi, syntymäaikaasi, IP-osoitettasi ja laitetietojasi. Tarvitsemme niitä kanssasi tehdyn sopimuksen vuoksi. Säilytämme nämä tiedot, kunnes tilauksesi on valmis. Säilytämme tiettyjä asiakastietoja pidempään lakisääteisen veronpidätysvelvollisuuden vuoksi ja petosten estämiseksi.

Toimittaminen kolmansille osapuolille
Teemme yhteistyötä tiettyjen yritysten kanssa, jotka voivat saada meiltä yllä mainittuja henkilötietojasi.

Tilausten käsittelyssä teemme yhteistyötä seuraavien tahojen kanssa:

  • Maksupalveluntarjoajamme MultiSafepay
  • Tavarantoimittajamme

Jos valitset maksutavan "Klarna", Klarna on oikeutettu suorittamaan luottotietotarkastuksen tai siirtämään kerätyt maksutiedot ulkopuoliselle luottolaitokselle. Voit vastustaa tätä koska tahansa.

Yhteydenottolomake ja Uutiskirje

Yhteydenottolomakkeen kautta voit esittää meille kysymyksiä tai pyyntöjä. Käytämme tähän nimeäsi ja osoitettasi, puhelinnumeroasi, laskutusosoitettasi, sähköpostiosoitettasi, maksutietojasi, sukupuoltasi, syntymäaikaasi, IP-osoitettasi ja laitetietojasi. Teemme tämän suostumuksesi perusteella. Säilytämme nämä tiedot, kunnes olemme varmoja, että olet tyytyväinen vastaukseemme.

Tarjoamme uutiskirjeen tiedottaaksemme kiinnostuneille tuotteistamme ja/tai palveluistamme. Jokaisessa uutiskirjeessä on linkki, jonka kautta voit itse peruuttaa tilauksen. Voit perua sen myös tilisi kautta.

Käytämme sähköpostiosoitettasi ja sähköisiä tietojasi, jotka olemme saaneet ostoksesi yhteydessä tiedottaaksemme sinulle omista vastaavista tuotteistamme ja palveluistamme. Voit hylätä tämän käyttämällä viestinnässämme tarjottua tilauksen peruutusvaihtoehtoa. Sähköpostiosoitettasi ja sähköisiä yhteystietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Sähköpostiosoitteesi lisätään automaattisesti tilaajaluetteloon. Näitä tietoja säilytetään, kunnes peruutat tilauksen.

Tilastot ja profilointi

Pidämme tilastoja verkkokauppamme käytöstä. Näiden tilastojen avulla parannamme verkkokauppaamme esimerkiksi näyttämään vain olennaiset tiedot. Voimme yhdistää henkilötietojasi saadaksemme sinusta lisätietoja. Tietenkin kunnioitamme aina yksityisyyttäsi. Jos et halua tätä, voit aina ilmoittaa siitä meille. Käytämme nimeäsi ja osoitettasi, puhelinnumeroasi, maksutietojasi, sukupuoltasi, syntymäaikaasi, IP-osoitettasi ja laitetietojasi. Teemme tämän suostumuksesi perusteella. Säilytämme näitä tietoja yhden vuoden ajan.

Toimittaminen kolmansille osapuolille
Teemme yhteistyötä tiettyjen yritysten kanssa, jotka voivat saada meiltä yllä mainittuja henkilötietoja.

Arvostelujen lähettäminen verkkosivustolle

Voit jättää meille arvostelun. Käytämme tarvittavia henkilötietoja arvioinnin julkaisemiseen verkkosivustolla. Tätä tarkoitusta varten käytämme nimeäsi ja osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja syntymäaikaasi. Teemme tämän suostumuksesi perusteella. Tallennamme nämä tiedot.

Mainonta

Haluamme lähettää sinulle ilmoituksia tarjouksista ja uusista tuotteista tai palveluista. Teemme tämän

  • postitse
  • sähköpostitse
  • sosiaalisessa mediassa.

Voit vastustaa tätä mainontaa milloin tahansa. Jokaisessa mainoskirjeessä kerrotaan, kuinka se tehdään. Jokainen sähköposti sisältää tilauksen peruutuslinkin. Voit estää meidät tai käyttää tilauksen peruutusvaihtoehtoa. Voit tehdä tämän myös tilisi kautta.

Toimittaminen muille yrityksille tai laitoksille

Yllä mainittuja kumppaneita lukuun ottamatta emme missään olosuhteissa luovuta henkilötietojasi muille yrityksille tai organisaatioille, paitsi jos meillä on siihen lakisääteinen velvollisuus (esimerkiksi jos poliisi vaatii sitä rikosepäilyn yhteydessä).

Tilastot

Pidämme tilastoja verkkokauppamme käytöstä.

Evästeet

Verkkokauppamme käyttää evästeitä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joihin voimme tallentaa tietoja, jotta sinun ei tarvitse täyttää niitä joka kerta. Niiden avulla voimme myös nähdä, että vierailet jälleen sivustollamme.

Kun vierailet verkkokaupassamme ensimmäistä kertaa, näytämme sinulle evästeistä kertovan viestin. Siinä pyydämme suostumustasi näiden evästeiden käyttöön.

Voit poistaa evästeet käytöstä selaimessasi, mutta jotkin asiat verkkokaupassamme eivät toimi silloin kunnolla.

Olemme tehneet sopimuksia muiden evästeitä käyttävien yritysten kanssa evästeiden käytöstä. Meillä ei kuitenkaan ole täydellistä hallintaa siitä, mitä he tekevät evästeillä. Lue myös heidän tietosuojailmoituksensa. (Huomaa: nämä voivat muuttua säännöllisesti)

Google Analytics

Käytämme Google Analyticsia seurataksemme kuinka kävijät käyttävät verkkokauppaamme. Meillä on tietojenkäsittelysopimus Googlen kanssa. Tässä sopimuksessa on tiukat ehdot siitä, mitä he saavat seurata. Olemme antaneet Googlelle luvan käyttää Analytics-tietoja muissa Googlen palveluissa. Emme anna Googlen anonymisoida IP-osoitteita.

Turvallisuus

Henkilötietojen turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Varmistamme, että tietosi on suojattu hyvin. Parannamme jatkuvasti turvallisuutta ja kiinnitämme huomiota siihen, mikä voi mennä pieleen.

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojaselosteeseen. On suositeltavaa lukea tämä tietosuojaseloste säännöllisesti, jotta olet tietoinen näistä muutoksista. Teemme parhaamme tiedottaaksemme muutoksista erikseen.

Tietojesi tarkastus, muuttaminen ja poistaminen

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tietää, mitä henkilötietojasi meillä on hallussamme, voit aina ottaa meihin yhteyttä. Katso yhteystiedot alta.

Sinulla on seuraavat oikeudet:

  • saada selvitys siitä, mitä henkilötietoja meillä on ja mitä teemme niillä;
  • saada pääsy tarkkoihin hallussamme oleviin henkilötietoihin;
  • virheiden korjaaminen;
  • (vanhentuneiden) henkilötietojen poistaminen;
  • lupasi peruuttaminen;
  • tietyn käytön vastustaminen.

Yleisen tietosuoja-asetuksen (AVG) 18 artiklan mukaisesti sinulla on myös oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista siltä osin kuin:

  • kiellät tietojen paikkansapitävyyden;
  • käsittely on laitonta, mutta kieltäydyt poistamasta niitä;
  • emme enää tarvitse tietoja, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten nostamiseen, harjoittamiseen tai puolustamiseen; tai
  • käsittelyn vastustamiseen Yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti.

Varmista, että kerrot aina selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärää henkilöä koskevia tietoja.

Valitusten tekeminen

Jos sinusta tuntuu, ettemme auttaa sinua oikealla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus henkilötietoviranomaiselle.

Yhteystiedot

FixPart B.V.
Wijchenseweg 10H
6537TL Nijmegen, Alankomaat
info@fixpart.fi

Mistä löydän mallinumeron?
  Valitse laitteesi
  Valitse tuotemerkkisi

Valitse laitteesi

Valitse tuotemerkkisi

Oikea numero on tyyppi- tai mallinumero, EI sarjanumero. Mallinumero on rivi numeroita ja/tai kirjaimia. Joskus mallinumerossa on viiva (-) tai vinoviiva (/).

Etkö löydä laitettasi? Lähetä meille valokuva mallinumerokilvestä ja kuvaus etsimästäsi tuotteesta, niin lähetämme sinulle linkin oikeaan tuotteeseen.

Kuinka FixPart toimii?
Rikkoontunut laite

Onko laitteesi rikki? Se on ärsyttävää... Mutta älä huoli, FixPartin avulla voit helposti korjata laitteesi!

1. FixPart-haku

Syötä laitteesi merkki ja mallinumero verkkosivuillemme.

2. FixPart löytää

Löydä ja tilaa oikea osa helposti.

3. Paketin toimitus

Nopea toimitus 3 – 5 päivässä*

4. Laite korjattu

Vaihda osa ja laitteesi on jälleen kuin uusi!

Rahasi säästyvät

Hyvin tehty! Korjauksesi ansiosta et vain säästä rahaa, vaan annat myös henkilökohtaisen panoksesi vihreän tulevaisuuden edistämiseksi.

Kysymyksiä

Tarvitsetko apua tilauksessa tai korjauksessa? Ota meihin yhteyttä tai katso korjausneuvomme.